Nyhet -

Inbjudan till LUR-konferens 24-25 jan

Nu är det dags att samla alla medlemmar och intressenter till en två-dagars konferens där vi ska sätta ramarna för det fortsatta arbetet med Liftutbildningsrådet. Det här är tillfället för dig som vill vara med och påverka, utbyta erfarenheter med branschkollegor men inte minst få information som kan vara av stor nytta för dig som utbildare för lift.

Vi kommer att hålla konferensen på Welcome Hotell som ligger strax nordväst om Stockholm med bra förbindelse till motorväg/Arlanda/Pendeltåg. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Läs mer på Welcome hotell & Spa Stockholm

Program

Konferensen börjar den 24 januari klockan 9.30 och pågår fram till den 25 januari klockan 14.00.

På konferensens första del kommer vi att förklara nuvarande status, förslag på väg framåt inklusive gruppdiskussioner. 

Andra delen ligger fokus på ackrediteringar av utbildningsföretag och certifieringar av utbildare och hur detta arbete skall säkerställa kvaliteten.

På eftermiddagen har vi äran att ha Arbetsmiljöverket hos oss och där vi bland annat kommer att titta lite närmre på det nya upplägget för AFS’ar men inte minst att få möjlighet att ställa frågor. 

Kostnad för att delta

  • Paket 1 – Konferens / middag / övernattning – 3.750 kr
  • Paket 2 – Konferens / Middag (egen övernattning) – 2.395 kr
  • Paket 3 – Konferens – 1.450 kr
  • Paket 4 – Konferens /Middag / övernattning – Icke medlemmar – 4.270 kr 

Anmälan är bindande och vill förvarna om att vi har ett begränsat antal rum tillgängliga, så det gäller först till kvarn tills de är fullbokade. 

Anmälningar och fakturering hanteras av WBE Travel. En faktura går ut med betalningsvillkor på 15 dagar netto direkt efter anmälan för att säkerställa platserna. Vid frågor om din bokning, kontakta WBE Travel på epost stefan@wbetravel.se eller telefon 076-017 11 24

All information och eventuella uppdateringar gällande LUR-konferensen kommer att ske på Liftutbildningsrådets hemsida.

Varmt välkomna önskar Rentalföretagens arbetsgrupp. 

Anmäl er via formuläret nedan.

Hidden

Nästa steg: synkronisera en utökning för e-post

För största nytta av ditt formulär föreslår vi att du synkroniserar det via en utökning för e-post. Läs mer om våra alternativ för e-posttillägg på följande sida: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Obs! Ta bort detta tips innan du publicerar formuläret.
Deltagarnamn(Obligatoriskt)
Faktureringsadress(Obligatoriskt)
Priser är per person och enkelrum.
Eventuella allergier eller övrig information

Relaterat.

Inbjudan till LUR-konferens 24-25 jan

Nu är det dags att samla alla medlemmar och intressenter till en två-dagars konferens där vi ska sätta ramarna för det fortsatta arbetet med Liftutbildningsrådet. Det här är tillfället för dig som vill vara med och påverka, utbyta erfarenheter med branschkollegor men inte minst få information som kan vara av…

LÄS MER
Nyhetsbrev oktober 2023

En nyhetssammanfattning från Liftutbidningsrådet. Tack till alla som besökte oss på Expolift LUR hade en fantastisk möjlighet att via upp vår nya logga och presentera vår fina nya hemsida i samband med Expo-mässan. Här kunde vi knyta många, bra kontakter och vi tackar er alla som kom och besökte oss under mässans…

LÄS MER
Inbjudan till medlemmar och partners

Den 30 mars hölls en konferens i Stockholm som arrangerades av Liftutbildningsrådet i samverkan med branschföreningen Rentalföretagen. Tidigare medlemmar i liftutbildningsrådet (LUR) var inbjudna för att diskutera frågor runt framtidens liftutbildning samt Liftutbildningsrådets roll. Engagemanget var stort och det fanns ett tydligt gensvar från deltagarna vilket sammanfattas i nedan fyra…

LÄS MER